Take away service

Hemelvaart menu

Woensdag t/m zaterdag (20-23 mei) – Vanaf 16 uur (tot 21 uur)

Borrelplank (voor ca 2-4  personen),  Euro 17,50 / plank

Assorti van verschillende Friese kaasjes, Friese droge worst, stokbrood met aioli, tapenade en humus
Uit te breiden met een  portie bitterballen / bittermix (10 st)  voor meerprijs van Euro 4,50

 

Hollandse witte Asperges,  Euro 21,50 p.p

Geserveerd met krieltjes, gekookt ei, Hollandaise saus , sla, zalm en ham (separaat verpakt, dus ook geschikt als vegetarisch gerecht)

 

Vers gebakken kabeljauw,  Euro 18,50 p.p

Geserveerd met frites, sla en een tomatencoulis

 

Saté (varkenshaas)  op traditionele wijze met pindasaus, seroendeng en atjar,   Euro 17,50 p.p

Geserveerd met frites, sla en kroepoek

 

Biologische rund-hamburger van de Rispensstate,  Euro 18,50 p.p

Geserveerd met frites, sla, ui en spek

 

Salade van gemengde slasoorten met gerookte kip, notenmix en honingdressing,  Euro 13,50 p.p

 

Salade van gemengde slasoorten met Bleu de Wolvega (blauwschimmelkaas), Euro 13,30 p.p

Geserveerd met stoofpeer, dadels, geroosterde pijnboompitten en een dressing op basis van honing en balsamicoazijn (vegetarisch)

 

Huisgemaakte quiche punt (vegetarisch), Euro 6,00 p.p

 

Kipnuggets of twee kroketten met frites en appelmoes, Euro 6,00 p.p

 

Kaasplankje (voor 2 personen) van o.a. kaasboerderij ‘De Nylander’. Geserveerd met brood, Euro 10,50 / plankje